Hoffelijkheid rijscholen

Hoffelijkheid betekent ‘een daad van beleefdheid’ of ‘iets dat gratis wordt gegeven’. Hoffelijkheidsrijscholen zijn die scholen die rijlessen geven tegen een minimaal tarief, waarbij ze alle basisprincipes van het autorijden onderwijzen, inclusief het tonen van hoffelijkheid jegens anderen op de weg.

Uit onderzoek blijkt dat veel volwassenen vaak nerveus zijn over autorijden. Daarentegen zijn er tieners die graag alleen op pad gaan zonder toezicht van een volwassene. Courtesy Schools helpen jongeren aan een voorlopig rijbewijs waarmee ze onder bepaalde voorwaarden mogen rijden. Het leert ook nerveuze volwassenen de basis van autorijden.

Scholen bieden de basis, zowel in theorie als op de weg, en leiden jongeren op om te rijden. Andere scholen getuigen ook hoeveel uur oefenen de tiener nodig heeft voordat hij rijschool-troy  of zij alleen met het voertuig kan worden vertrouwd.

Courtesy Schools zoals Courtesy Driving School.com, Courtesy Driving School.net, Ticket School en Courtesy Driving zijn allemaal toegewijd aan het geven van Courtesy Driving-lessen aan iedereen. Beleefd zijn op de weg is een deugd die vaak wordt genegeerd. Deze scholen zijn vastbesloten om veilige, efficiënte en hoffelijke chauffeurs te zijn. Naast autorijden biedt Courtesy Driving School.com ook gecertificeerde motor- en autorijtests aan.

Sommige scholen bieden cursussen aan tegen minimale kosten en garanderen zelfs de laagste prijzen door te beloven 5% korting te geven op hun cursusgeld in vergelijking met de andere schoolcursusgelden. Ticket School en Courtesy Driving School.com behoren tot de bovengenoemde categorie en verlagen daarom de prijzen onder bepaalde voorwaarden. Ticket School garandeert volledige tevredenheid door een restitutiebeleid te hebben. Studenten die ontevreden zijn over het onderwijs kunnen volledige restitutie van het cursusgeld vragen, maar alleen voor het afleggen van de examens.

Courtesy Driving School.net en Courtesy Driving School.com bieden lessen ‘ophalen van huis en werk’ aan volwassenen die bang of nerveus zijn bij het autorijden. De laatste school biedt dergelijke lessen zelfs gratis aan.