Το πιο απλό βήμα για να αποσμήσετε το αυτοκίνητό σας

Αυτό το άρθρο θα είναι πολύ χρήσιμο για όλους όσους έχουν αυτοκίνητο. Οι μυρωδιές στο αυτοκίνητο δεν μπορούν να αποφευχθούν ειδικά με τις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας μπορεί να είναι καλουπωμένο και μουχλιασμένο. Αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι χειρότερη εάν τρώτε και καπνίζετε σε αυτό. Όταν προσπαθείτε να προσθέσετε αποσμητικό, η μυρωδιά γίνεται χειρότερη. Σημαίνει ότι πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Είναι ο λόγος που η μυρωδιά του αυτοκινήτου σας Αρωματικά Κεριά είναι άβολη. Τώρα, με αυτές τις συμβουλές μπορείτε να προσπαθήσετε να αποσμήσετε το αυτοκίνητό σας για να αφαιρέσετε τη βρώμα. Χρειάζεται εύκολο βήμα και φθηνό καθαριστικό. Μπορείτε να βρείτε τα υλικά στο σπίτι σας. Αυτοί είναι:

Μαγειρική σόδα
Υφασμάτινη πετσέτα
Σπρέι εσωτερικού χώρου ή αποσμητικό χώρου αυτοκινήτου
Καθαριστικό τζαμιών
Ύφασμα σαμουά
Ήπιο απορρυπαντικό πλυντηρίου

Το βήμα ξεκινά με τον έλεγχο στα πατάκια του αυτοκινήτου σας. Βγάλτε τα πατάκια και καθαρίστε ολόκληρο το πάτωμα του αυτοκινήτου. Μπορείτε να καθαρίσετε τα χαλάκια σας βουρτσίζοντας και πλένοντάς τα. Χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα για να καθαρίσετε το χαλί, ειδικά κάτω από το κάθισμα.

Μπορείτε να καθαρίσετε τους λεκέδες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με σαπουνόνερο. Μπορείτε να το φτιάξετε από μισό κουταλάκι του γλυκού απορρυπαντικό ρούχων με ένα γαλόνι νερό. Στη συνέχεια, βουτήξτε ένα μαλακό πανί για να τρίψετε τον λεκέ.

Μπορείτε να πασπαλίσετε λίγη μαγειρική σόδα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Βάλτε το στο κάθισμα, στα χαλιά και κάτω από το κάθισμά σας. Η μαγειρική σόδα θα απορροφήσει τη δυσοσμία στο αυτοκίνητό σας. Μετά από 20 λεπτά ή περισσότερο, μπορείτε να καθαρίσετε τη μαγειρική σόδα με ηλεκτρική σκούπα.

Αφού καθαρίσετε ολόκληρο το αυτοκίνητο, μπορείτε να προσθέσετε αποσμητικό χώρου αυτοκινήτου. Μπορείτε να βάλετε την αγαπημένη σας μυρωδιά για να νιώσετε χαλαροί και χαρούμενοι ενώ οδηγείτε το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να αποτρέψετε τη μυρωδιά καθαρίζοντας το αυτοκίνητό σας τακτικά. Αποφύγετε να τρώτε στο αυτοκίνητο γιατί η μυρωδιά θα μείνει στο αυτοκίνητό σας για πολύ καιρό. Αυτές είναι μερικές συμβουλές για την απόσμηση του αυτοκινήτου σας.