Μαθήματα τένις – Βιβλία, DVD και βίντεο για να βελτιώσετε τα παιχνίδια τένις σας

Σήμερα, είναι αρκετά εύκολο να αποκτήσετε και να βρείτε πόρους για να βελτιώσετε τα παιχνίδια τένις σας. Αυτοί οι πόροι, εκτός από την πρόσληψη εκπαιδευτή, διατίθενται με τη μορφή βιβλίων, dvd και ακόμη και βίντεο. Απλώς πληκτρολογήστε “μαθήματα τένις” στο Google ή στο Amazon και θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από αυτά τα είδη. Αυτό το άρθρο θα περιγράψει μερικούς από τους πιο δημοφιλείς πόρους που διατίθενται σήμερα.

Τα βιβλία, τα dvd και τα βίντεο που παρουσιάζονται έχουν μαθήματα τένις σχεδιαστεί και θα ωφελήσουν τόσο αρχάριους όσο και προχωρημένους παίκτες τένις. Κάποιος θα μπορούσε να το ονομάσει μια συλλογή από πόρους που βοηθούν στη βελτίωση του επιπέδου/των των αγώνων τένις σας και για μια συνολική απόλαυση και ικανοποίηση για το παιχνίδι.

1. Πώς να παίξετε τένις: Εκπαιδευτικά βίντεο για αρχάριους στο τένις. Αυτό το μάθημα είναι καλύτερο για αρχάριους του τένις. Αποτελείται από 49 βίντεο με οδηγίες βήμα προς βήμα τένις που καλύπτουν και τα 6 βασικά κτυπήματα στο τένις:

# εμπρός χτύπημα εδάφους

# ανάδρομη κίνηση εδάφους

# σερβίρισμα

# ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

# forehand και backhand volley

# γενικά.

Τα βίντεο καλύπτουν όλες τις βασικές κινήσεις που αναφέρονται παραπάνω και προσφέρουν συμβουλές παιχνιδιού για να ξεκινήσετε το παιχνίδι τένις. Συν πολλά άλλα.

2. Tennis Stomper: The Ultimate Tennis Training Rolodex. Περιλαμβάνει 57 ειδικές ασκήσεις τένις που περιλαμβάνουν περισσότερες από 150 φωτογραφίες, περιγραφές βήμα προς βήμα και ένα βίντεο 33 λεπτών

3. Tennis Mind Game Tennis EBooks. Σχετικά με τις στρατηγικές και την ψυχική σκληρότητα που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε ακόμα και ενάντια στους πιο σκληρούς αντιπάλους σας.

4. Insider Tennis Strategies and Tactics. Βελτιώστε το παιχνίδι τένις σας με εμπιστευτικές στρατηγικές των κορυφαίων παικτών. Βελτιώστε το παιχνίδι τένις σας με εμπιστευτικές στρατηγικές των κορυφαίων παικτών. Με εμπιστευτικές στρατηγικές τένις θα καταλαβαίνετε τόσο καλά το τένις – θα ξεπεράσετε οποιονδήποτε, οπουδήποτε, οποτεδήποτε!

5. Renegade Mindset Techniques For Tennis – Mental Game Mastery. Τεχνική Ψυχολογίας Τένις Αιχμής. Πρόκειται για μια πνευματική δεξιοτεχνία παιχνιδιού με πρωτοποριακή τεχνική ψυχολογίας τένις. Θα μάθετε γιατί οι περισσότεροι παίκτες δεν θα φτάσουν ποτέ τις πραγματικές τους δυνατότητες και πώς μπορείτε γρήγορα και εύκολα να μεταμορφώσετε το παιχνίδι σας, αφήνοντας τον αντίπαλό σας θαμπωμένο και μπερδεμένο. θα εκλιπαρούν να μάθουν το μυστικό σου!