Αποκατάσταση οικίας καταγραφής σε τρία βήματα

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το κλειδί για να αποφύγετε το άγχος είναι να αποφύγετε την υπερένταση. Ο απλούστερος τρόπος για να αποφύγετε αυτό είναι να χωρίσετε την αποκατάσταση του σπιτιού σε τρία σχετικά εύκολα κατανοητά βήματα:

1) Καθαρισμός

2) Επιθεώρηση και τέλος

3) Τελειώστε.

Λύσεις/Καθαρισμός

Εάν στο ξύλινο σπίτι σας έχουν αναπτυχθεί μούχλα και ωίδιο, θα πρέπει να καθαριστούν με μια βούρτσα και ένα μείγμα χλωρίνης/νερού/φωσφορικού τρινάτριου. βγ ανακαινιση σπιτιου άλτε τον σωλήνα και στεγνώστε καλά. Είναι σημαντικό το διάλυμα να αναμειγνύεται στη σωστή αναλογία σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή. Φροντίστε να εφαρμόσετε το διάλυμα ομοιόμορφα. ένας ψεκαστήρας σακιδίων θα σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά.

Υπάρχουν λίγα πράγματα που πρέπει να κάνετε για τις κηλίδες και τους λεκέδες, εκτός από το να αποτρέψετε την παρουσία τους φροντίζοντας να μην πιτσιλάει νερό στους κορμούς (δηλαδή προσθήκη υδρορροών κ.λπ.). Η πρόληψη των κηλίδων και των λεκέδων είναι σημαντική εάν θέλετε να αποφύγετε τη μούχλα και τη σήψη του ξύλου, καθώς και μια ακόμη πιο ακριβή ανακαίνιση στο σπίτι από ό,τι χρειάζεται. Εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε ζημιά ή σήψη, αυτά μπορούν να επιλυθούν είτε αντικαθιστώντας ένα ολόκληρο κούτσουρο είτε κόβοντας την κατεστραμμένη/σάπια περιοχή.

Μετά από όλα αυτά, μπορείτε να καθαρίσετε τα κούτσουρα σας χρησιμοποιώντας ένα πλυντήριο πίεσης. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην ασκείτε υπερβολική πίεση.

Επιθεώρηση

Μετά τον καθαρισμό και το ξέπλυμα, πρέπει να επιθεωρήσετε προσεκτικά τα κούτσουρα. Θέλετε να αναζητήσετε τυχόν ρωγμές ή ελέγχους, ιδιαίτερα μεγάλες (πάνω από ¼”). Θέλετε επίσης να αναζητήσετε τυχόν αποχρωματισμό – οποιαδήποτε μούχλα ή ωίδιο που έχει αναπτυχθεί, κηλίδες ή λεκέδες ή οποιαδήποτε εμφανή ζημιά ή σήψη ξύλου. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες αποκατάστασης σπιτιών κορμών δεν είναι μόνο ειδικοί στην εύρεση, επισκευή και αποκατάσταση σάπιου ξύλου, αλλά και εγγυώνται την εργασία τους.

Η επισκευή σήψης ξύλου μπορεί να είναι μερική. το σάπιο ξύλο αφαιρείται και αντικαθίσταται προσεκτικά με γραμμένο ξύλο που παρέχει ομοιόμορφο ταίριασμα.

Μεγαλύτερες περιοχές ζημιάς κάνουν την εργασία ακόμα πιο περίπλοκη. η ξύλινη καμπίνα μπορεί να χρειαστεί να σηκωθεί με γρύλο για να αποκατασταθεί ή/και να αντικατασταθεί το σάπιο ξύλο.

Εάν υπάρχουν ρωγμές ή έλεγχοι, μπορούν να αποκατασταθούν χρησιμοποιώντας καλαφατισμό. Οι μεγάλοι έλεγχοι πρέπει να γεμίζονται με λωρίδες αφρού που ονομάζονται ράβδος στήριξης πριν από την εφαρμογή του καλαφατίσματος. Αυτά ενισχύουν την πρόσφυση του καλαφατίσματος.

Η επιθεώρηση και η αποκατάσταση, συμπεριλαμβανομένης της επισκευής σήψης του ξύλου, δεν μπορούν να καταπονηθούν αρκετά. Η ετήσια συντήρηση του ξύλινου σπιτιού θα διατηρήσει την καμπίνα σας και θα σας εξοικονομήσει χρήματα αποφεύγοντας το ακριβό κόστος αποκατάστασης.

Φινίρισμα

Για να ολοκληρώσετε την αποκατάσταση του σπιτιού σας, αφαιρέστε το φινίρισμα από τα κούτσουρα καθαρίζοντάς το. είτε με εκτόξευση CO2 και χημικά απογυμνωτικά, είτε με τη συνηθισμένη ανατίναξη cob. Τα φιλικά προς το περιβάλλον μέσα καρυδιάς συνιστώνται έναντι των χημικών. Λειάνετε την επιφάνεια χρησιμοποιώντας τριβεία τυχαίας τροχιάς ή γυαλόχαρτο, βάφετε ξανά και τέλος! Η ανακαίνιση στο σπίτι σας ολοκληρώνεται σε τρία όχι και τόσο απλά βήματα.